Search
Now showing items 1-9 of 9
การทดลองใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันหมัก เพื่อลดต้นทุนค่าอาหารสำหรับการเลี้ยงปลากะพงขาวThe Experiment on Fermented Palm Kernel Cake to Diet Cost Reduction for Seabass (Lates calcarifer) Culture
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การประยุกต์ใช้สาหร่ายสีแดงน้้าจืดเป็นสารเร่งสีปลาทองApplication of Freshwater Red Alga, Caloglossa beccarii DeToni on Color Enhancement in Goldfish, Carassius auratus Linnaeus
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
ระยะเวลาการเก็บรักษาข้าวเปลือก ต่อปริมาณไขมัน โปรตีน และสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในข้าวเก่าทับทิมชุมแพStorage times of stale Tub Tim Chumphae paddy rices to protein, fat content and bioactive compounds
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การใช้ไคโตซานจากแกนหมึกร่วมกับน้ำนึ่งปลาแมคเคอเรลเป็นสารเสริมการเจริญเติบโตในกุ้งทะเลเศรษฐกิจUsing of Squid Pen Chitosan and Mackerel Condensate Liquid for Growth substance in Economic Sea Shrimps
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การประยุกต์ใช้สาหร่ายก้ามกุ้ง (Chara corollina) เป็นสารเร่งสีปลาคาร์ฟApplication of Edible Freshwater Alga, Kamkung (chara corollina C.L. Willdenow on Color Enhancement in Fancy Carp
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)