Search
Now showing items 1-4 of 4
ประสิทธิภาพของอาหารที่มีส่วนผสมของน้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากขมิ้นอ้อยต่อระบบภูมคุ้มกันของกุ้งขาวแวนนาไมEfficiency of Food with Composition of Coconut Oil with Extracted from Curcumin (Curcuma zedoaria) to Immune System of Pacific White Shrimp (Litopenaeus vannamei)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
ผลการเสริมน้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากขมิ้นอ้อยในอาหารต่อการเจริญเติบโตภาวะออกซิเดชั่น และระบบภูมิคุ้มกันของกุ้งขาวแวนนาไมEffect of Coconut Oil with Extracted Curcuma zedoariaSupplement in diet on Growth, Oxidative Defense and Immune System of Pacific White Shrimp (Litopenaeusvannamei)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
ผลของสารสกัด polysaccharide จากเหง้าข่าต่อประสิทธิภาพการกระตุ้นภูมิคุ้มกันและการต่อต้านการเจริญของ Aeromonas hydrophilaในทางเดินอาหารของปลานิลEffect of extracted polysaccharides from the rhizomes of galanga, (Alpinia galangal) on immune responses and Aeromonas hydrophila colonized inhibitionin gut of Nile tilapia (Oreochromis niloticus)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
ผลจากการเปลี่ยนแปลงภูมิอากาศอย่างฉับพลันต่อระบบภูมิคุ้มกันและการ ยอมรับเชื้อ A. veroniiสายพันธุ์ต่อต้านยาปฏิชีวนะในปลานิล (Oreochromis niloticus)Effect ofAbrupt Climate Change on Immune System and Susceptibility to Antibiotic-Resistant A. veroniiInfection in Nile Tilapia (Oreochromisniloticus)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)