• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • สาขานวัตกรรมอาหารและการจัดการ
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agro-Industry
  • สาขานวัตกรรมอาหารและการจัดการ
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

การใช้น้ำมันเมล็ดในมะม่วงเพื่อรักษาคุณภาพของน้ำมันปาล์มที่ใช้ทอดปาท่องโก๋

Application Mango Seed Kernel Oil to Maintain Quality of Palm Oil for Pa-Tong-Ko Fried

Thumbnail
View/Open
Text (304.9Kb)
Date
2013
Author
Kittipoom Suppalakpanya | กิตติภูมิ ศุภลักษณ์ปัญญา
Chamaiporn Pangmark | ชไมพร เพ็งมาก
Sutasinee Thongnok | สุธาสินี ทองนอก
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2909
Collections
  • Research Reports [65]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV