Show simple item record

Continuance and Conservation traditional food of Community Satingphra Peninsula for Promote community economic and cultural tourism

dc.contributor.authorChayada Chaliaophrom | ชญาดา เฉลียวพรหมen_US
dc.contributor.authorChamaiporn Pangmark | ชไมพร เพ็งมากen_US
dc.contributor.authorPanida Chitnukul | ภณิดา จิตนุกูลen_US
dc.date.accessioned2020-05-05T14:32:06Z
dc.date.available2020-05-05T14:32:06Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/329
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectอาหารพื้นบ้านen_US
dc.subjectเศรษฐกิจชุมชนen_US
dc.subjectการท่องเที่ยวเชิงวัฒนธรรมen_US
dc.subjectการสืบสานen_US
dc.subjectการอนุรักษ์en_US
dc.subjecttraditional fooden_US
dc.subjectPromote community economicen_US
dc.titleการสืบสานและอนุรักษ์อาหารพื้นบ้านของชุมชนบริเวณคาบสมุทรสทิงพระ เพื่อส่งเสริมเศรษฐกิจชุมชนและการท่องเที่ยวเชิงวัฒนธรรมen_US
dc.titleContinuance and Conservation traditional food of Community Satingphra Peninsula for Promote community economic and cultural tourismen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record