• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agriculture
  • สาขาวิทยาศาสตร์การเกษตร
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Agriculture
  • สาขาวิทยาศาสตร์การเกษตร
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ผลของอุณภูมิน้ำต่อการเปลี่ยนแปลงปริมาณเชื้อและยีนที่มีผลต่อความรุนแรงของเชื้อ Vibrio parahaemolyticus ที่เป็นสาเหตุของโรคตับวายเฉียบพลันในกุ้งขาว (Litopenaeus vannamei))

Effects of Water Temperature on Changes of Bacterial Number and Virulence Genes of Vibrio parahaemolyticus Causing Acute Hepatopancreatic Necrosis Disease (AHPND) in White Shrimp (Litopenaeus vannamei)

Thumbnail
View/Open
FullText (43.25Mb)
Date
2021
Author
พงศ์พันธุ์ แพรกทอง | Pongpan Pragthong
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3837
Collections
  • Research Reports [114]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV