• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์ประมง
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์ประมง
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

การใช้ประโยชน์จากน้ำต้มปูสดร่วมกับสาหร่ายก้ามกุ้งเป็นผลิตภัณฑ์ปรุงรส

Thumbnail
View/Open
FullText (23.77Mb)
Date
2021
Author
Uraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุล
Wattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุล
Pongsri Pattanamanee | ผ่องศรี พัฒนมณี
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/4183
Collections
  • Research Reports [87]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV