• ไทย
    • English
  • English 
    • ไทย
    • English
  • Login
View Item 
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาวิทยาศาสตร์ทางทะเลและสิ่งแวดล้อม
  • Research Reports
  • View Item
  •   IR@RUTS
  • Faculty of Science and Fisheries Technology
  • สาขาวิทยาศาสตร์ทางทะเลและสิ่งแวดล้อม
  • Research Reports
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

ผลของการใช้สาหร่ายไส้ไก่ (Ulva intestinalis Linnaeus) ทดแทนปลาสดในสูตรน้ำหมักชีวภาพต่อการเจริญเติบโต และคุณค่าทางโภชนาการของสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa lentillifera J.Agardh)

Effect of gutweed (ulva intestinalis linnaeus) usage compensate fresh fish In biofertilizer on growth and nutritional value of sea grapes (caulerpa lentillifera j.agardh)

Thumbnail
View/Open
Full Text (8.831Mb)
Date
2021
Author
Manoch Khamcharoen | มาโนช ขำเจริญ
Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต
Preeda keirdsuk | ปรีดา เกิดสุข
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/4217
Collections
  • Research Reports [86]

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of IRCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV