Search
Now showing items 1-5 of 5
การพัฒนาธัญพืชอัดแท่งจากข้าวกล้องไรซ์เบอร์รี่ผสมมะละกออบแห้งDevelopment of Cereal Bars from Rice Mixed with Dehydrate Papaya
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การพัฒนาอาหารพื้นบ้านของเทศบาลเมืองคลองแหเพื่อการผลิตเชิงพาณิชย์และเชื่อมโยงสู่การท่องเที่ยวThe Development of Klojnghhae Floating Market to Becime Internationally Known Market
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
การพัฒนาอาหารพื้นบ้านโบราณในเทศบาลนครสงขลาเพื่อการผลิตเชิงพาณิชย์Development of Traditional Food of Songkhla Municipality of commercial
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์เค้กสอดไส้ครีมคัสตาร์ดจากเนื้อตาลสุกProduct Development of Cake Stuff Cream Custard with Ripe Palmyrah Fruit Pulp
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การศึกษาศักยภาพด้านอาหารพื้นบ้านเพื่อนำไปสู่การพัมนาการท่องเที่ยว กรณีศึกษา ตำบลคูหาใต้ อำเภอรัตภูมิ จังหวัดสงขลาA Study of Local Food Potential leading to Toyrism Development : A Case Study of Koo-Ha tai Communiy, Rattaporm District, Songkhla Province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)