Search
Now showing items 1-5 of 5
ความเป็นไปได้ในการผลิตคั่งคลิ้งบรรจุกระป๋อง
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
การใช้ประโยชน์จากสารประกอบฟีนอลิกจากข่าลิงและขมิ้นชัน เป็นสารต้านออกซิเดชันในผลิตภัณฑ์เนื้อไก่Utilization of Phenolic Compound from Alpinia conchigera Griff. and Curcuma longa L. as antioxidation in Chicken Meat Products
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การแปรรูปอาหารจีนท้องถิ่นในเชิงพาณิชย์: กรณีศึกษาอาหารจีนท้องถิ่นในจังหวัดตรังProcessing Typical Chinese food for commercial benefit:TypicalChinese food in Trang ProvinceCase study
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การเสริมแคลเซียมจากเปลือกไข่ไก่ในผลิตภัณฑ์เนื้อ (ไส้กรอกเปรี้ยว)Supplementation of Hen’s Egg Shell Based Calcium in Meat Products (Sai Krok Preaw)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไส้กรอกเนื้อแพะ
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2009)