Toggle navigation
ไทย
English
ไทย
ไทย
English
Login
Toggle navigation
View Item
IR@RUTS
Faculty of Liberal Arts
สาขาคหกรรมศาสตร์
Research Project
View Item
IR@RUTS
Faculty of Liberal Arts
สาขาคหกรรมศาสตร์
Research Project
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
การผลของความถี่คลื่นไมโครเวฟและระยะเวลาที่เหมาะสมต่อการอบในการผลิตเครื่องปรุงต้มยำเพื่อการส่งออก
View/
Open
Text (304.9Kb)
Date
2009
Author
Adisak Jitphusa | อดิศักดิ์ จิตภูษา
Metadata
Show full item record
URI
https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/3340
Collections
Research Project
[33]
Search DSpace
This Collection
Browse
All of IR
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login