Search
Now showing items 1-6 of 6
ความหลากหลายทางชีวภาพ ลักษณะทางพฤกษศาสตร์และฤทธิ์ต้านอนุมูล อิสระของพรรณไม้ในพื้นที่ป่าพรุควนเคร็งBiodiversity, Botanical characteristics and Anti-oxidative Activity of Plants in Khuan Khreng Peat swamp forest
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การประยุกต์ใช้น้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากขมิ้นชันบรรจุแคปซูลเจลาตินเป็นผลิตภัณฑ์เสริมอาหารApply coconut oil with extracted Curcuma longa Linn.inSoft Gelatin Capsule as supplementary
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การพัฒนากระบวนการผลิตชาชงดอกดาหลาต่อฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและปริมาณสารประกอบฟีนอลิกProcess Development of Torch Ginger Tea on Antioxidant Activity and Phenolic Compounds
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
ความหลากหลายทางพันธุกรรม ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและฤทธิ์ต้านจุลชีพของเห็ดเสม็ดในพื้นที่ภาคใต้ตามการกระจายของลักษณะชีวภูมิศาสตร์กำเนิดDiversity,Antioxidant Activity and Antimicrobial Activity ofBoletus griseipurpureus Corner in South of Thailand according to theDistribution of Characteristics Biogeographic Origin.
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
ศึกษาฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและสารประกอบฟีนอลิกทั้งหมดของน้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากพืชวงศ์ขิงเพื่อเป็นข้อมูลพื้นฐานในการเตรียมผลิตภัณฑ์บำรุงผิวStudy of antioxidant activity and total phenolic content in coconut oil with extracted fresh Zingiberaceae to obtain basic information for preparation of skin care product
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)