Search
Now showing items 1-10 of 11
ปริมาณฟลาโวนอยด์และฤทธิ์ยับยั้งการสังเคราะห์เม็ดสีเมลานินของน้ำมันว่านน้ำFlavonoids and melanogenesisinhibiting activity of sweet flag oil.
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การศึกษาและทำบริสุทธิ์เอนไซม์เปอร์ออกซิเดสบางส่วนจากเปลือกแตงโมและการประยุกต์ใช้ในการสลายสีย้อมStudy and Partial Purification of Peroxidase from Citrulluslanatusand Dye Decolorization Application
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
บทบาทของเอนไซม์ไคโตไบเอสในปูทะเล
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2010)
การสร้างแผนที่พันธูกรรมที่มีความสัมพันธ์กับรูปแบบหางในปลาหางนกยูง (Poecilia reticulata) เพื่อการปรับปรุงพันธ์ทางการค้า
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2010)
การพัฒนากระบวนการผลิตชาชงดอกดาหลาต่อฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและปริมาณสารประกอบฟีนอลิกProcess Development of Torch Ginger Tea on Antioxidant Activity and Phenolic Compounds
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
ความหลากหลายทางพันธุกรรม ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและฤทธิ์ต้านจุลชีพของเห็ดเสม็ดในพื้นที่ภาคใต้ตามการกระจายของลักษณะชีวภูมิศาสตร์กำเนิดDiversity,Antioxidant Activity and Antimicrobial Activity ofBoletus griseipurpureus Corner in South of Thailand according to theDistribution of Characteristics Biogeographic Origin.
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การศึกษาปริมาณฟอร์มาลินในสัตว์น้ำทะเล จากตลาดสดเทศบาลเมืองทุ่งสง จังหวัดนครศรีธรรมราชStudy of Formalin in Aquatic Animals from Thung-song Municipal Market, Nakhon Si Thammarat
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การวิเคราะห์หาเออร์โกเตอรอล, ไตรเทอร์ปินอยด์ และทดสอบฤทธิ์ยับยั้งเซลล์มะเร็งจากเห็ดเสม็ดAnalysis of Ergosterol, Triterpenoid and testing for cytotoxicity against cancer cell from Boletus griseipurpureus Corner
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
ประยุกต์ใช้น้ำมันมะพร้าวที่มีสารสกัดจากขิงผสมรวมกับน้ำมันถั่วเหลืองเพื่อให้ได้น้ำมันผสมที่มีองค์ประกอบของกรดไขมันที่เหมาะสมทางด้านโภชนาการและมีความคงตัวต่อการเก็บรักษาApplication of coconut oil with extracted ginger blends with soybean as blended oil with proper fatty acid composition for nutrition and have stability during storage
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2014)