Show simple item record

Study on Post-harvest Management of Fresh Black Velvet Tamarind and Dehydrating Methods on the Properties and Sensory Evaluation of Pre-processed Product

dc.contributor.authorRomlee chedoloh | รอมลี เจะดอเลาะen_US
dc.date.accessioned2020-09-10T03:01:38Z
dc.date.available2020-09-10T03:01:38Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1094
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectลูกหยีen_US
dc.subjectคุณค่าทางโภชนาการen_US
dc.subjectการทดสอบทางประสาทสัมผัสen_US
dc.subjectการอบแห้งen_US
dc.subjectการถนอมอาหารen_US
dc.subjectVelvet Tamarinden_US
dc.subjectnutrition valueen_US
dc.titleการศึกษาการจัดการหลังเก็บเกี่ยวของผลลูกหยีดำสดและวิธีการทำแห้งต่อสมบัติและการทดสอบทางประสาทสัมผัสของผลลูกหยีแห้งen_US
dc.titleStudy on Post-harvest Management of Fresh Black Velvet Tamarind and Dehydrating Methods on the Properties and Sensory Evaluation of Pre-processed Producten_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record