Show simple item record

Utilization of Banana Stalk of Kluai Hom Thong for Supplementation of Dietary Fiber in Northern Thai Sausage

dc.contributor.authorThanyanun Rithmanee | ธัญนันท์ ฤทธิ์มณีen_US
dc.date.accessioned2020-09-11T02:57:45Z
dc.date.available2020-09-11T02:57:45Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1102
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectไส้อั่วen_US
dc.subjectใยอาหารen_US
dc.subjectหยวกกล้วยหอมทองen_US
dc.subjectnorthern Thai sausageen_US
dc.subjectdietary fiberen_US
dc.titleการใช้ประโยชน์จากหยวกกล้วยหอมทองเพื่อเสริมใยอาหารในไส้อั่วen_US
dc.titleUtilization of Banana Stalk of Kluai Hom Thong for Supplementation of Dietary Fiber in Northern Thai Sausageen_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record