Show simple item record

Antimicrobial Effects of Ginger and Garlic Extracts on Microbial Growth on Surfaces of Thai Fermented Pork Sausages

dc.contributor.authorTuenjai Siripahanakul | เตือนใจ ศิริพาหนะกุลen_US
dc.contributor.authorSuwimol Chokchaisawasdee | สุวิมล โชคชัยสวัสดีen_US
dc.contributor.authorKesorn Noinang | เกษร น้อยนางen_US
dc.contributor.authorRachadaporn Benjawattananon | รัชดาภรณ์ เบญจวัฒนานนท์en_US
dc.date.accessioned2020-09-11T04:21:46Z
dc.date.available2020-09-11T04:21:46Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1106
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสารสกัดจากขิงen_US
dc.subjectสารสกัดจากกระเทียมen_US
dc.subjectการยับยั้งการเจริญเชื้อจุลินทรีย์en_US
dc.subjectไส้กรอกเปรี้ยวen_US
dc.subjectantimicrobial effecten_US
dc.subjectThai fermented sausageen_US
dc.titleผลการยับยั้งเชื้อจุลินทรีย์บนผิวหน้าไส้กรอกเปรี้ยวหมู ของสารสกัดจากขิงและกระเทียมen_US
dc.titleAntimicrobial Effects of Ginger and Garlic Extracts on Microbial Growth on Surfaces of Thai Fermented Pork Sausagesen_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record