Show simple item record

The Assessment of Greenhouse Gas Emission for Pickled Fish Chilli Paste

dc.contributor.authorSurachai Narrat Jansri | สุรชัย ณรัฐ จันทร์ศรีen_US
dc.date.accessioned2020-09-16T09:00:26Z
dc.date.available2020-09-16T09:00:26Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1130
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectก๊าซเรือนกระจกen_US
dc.subjectคาร์บอนฟุตพริ้นท์en_US
dc.subjectปลาร้าบองen_US
dc.subjectgreenhouse gasen_US
dc.subjectcarbon footprinten_US
dc.titleการประเมินการปลดปล่อยก๊าซเรือนกระจกผลิตภัณฑ์ปลาร้าบองen_US
dc.titleThe Assessment of Greenhouse Gas Emission for Pickled Fish Chilli Pasteen_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record