Show simple item record

Effect of Fish Meat Substitution with Soybean Meal in Palaw Keropok

dc.contributor.authorDonrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์en_US
dc.contributor.authorNopparat Mahae | นพรัตน์ มะเหen_US
dc.date.accessioned2020-09-16T09:06:53Z
dc.date.available2020-09-16T09:06:53Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1131
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectกากถั่วเหลืองen_US
dc.subjectเนื้อปลาen_US
dc.subjectข้าวเกรียบปลาสดen_US
dc.subjectsoybean mealen_US
dc.subjectfish meaten_US
dc.subjectpalawkeropoken_US
dc.titleผลของการทดแทนเนื้อปลาด้วยกากถั่วเหลืองในผลิตภัณฑ์ข้าวเกรียบปลาสดen_US
dc.titleEffect of Fish Meat Substitution with Soybean Meal in Palaw Keropoken_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record