Show simple item record

Product Development of Nutritious Cereal Bar

dc.contributor.authorNatnicha Thaweeseang | ณัฐณิชา ทวีแสงen_US
dc.contributor.authorSuwimon Katakul | สุวิมล กะตากูลen_US
dc.contributor.authorChakkrit Sreela-or | จักรกฤช ศรีลออen_US
dc.date.accessioned2020-09-16T09:12:22Z
dc.date.available2020-09-16T09:12:22Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1132
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectข้าวเหนียวดำธัญพืชแท่งen_US
dc.subjectฟักข้าวen_US
dc.subjectกระเจี๊ยบen_US
dc.subjectกล้วยน้ำว้าen_US
dc.subjectblack glutinous riceen_US
dc.subjectcereal baren_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์ธัญพืชแท่งที่มีคุณค่าทางโภชนาการen_US
dc.titleProduct Development of Nutritious Cereal Baren_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record