Show simple item record

Product Development of Ready to Eat Tom-Yum Seasoned Hard Clam (Meretrix casta) with Herbal Supplement for Fishing Community in Trang Province

dc.contributor.authorChompunooch Somalee | ชมพูนุช โสมาลีย์en_US
dc.contributor.authorDonrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์en_US
dc.date.accessioned2020-09-18T06:04:57Z
dc.date.available2020-09-18T06:04:57Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1139
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectหอยตลับปรุงรสen_US
dc.subjectเครื่องปรุงรสต้มยำen_US
dc.subjectสมุนไพรen_US
dc.subjectอายุการเก็บรักษาen_US
dc.subjectseasoned hard clamen_US
dc.subjecttom-yum seasoningen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์หอยตลับปรุงรสรสต้มยำเสริมสมุนไพร พร้อมบริโภคเพื่อชุมชนชาวประมงในจังหวัดตรังen_US
dc.titleProduct Development of Ready to Eat Tom-Yum Seasoned Hard Clam (Meretrix casta) with Herbal Supplement for Fishing Community in Trang Provinceen_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record