Show simple item record

Effect of Casting Temperatures and Solvents on Adlay Flour and Starch Film Properties

dc.contributor.authorMayoonkarn Dechkunchorn | มยูรกาญจน์ เดชกุญชรen_US
dc.contributor.authorMasubon Thongngam | มาศอุบล ทองงามen_US
dc.date.accessioned2020-09-23T02:41:39Z
dc.date.available2020-09-23T02:41:39Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1152
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectแป้งลูกเดือยen_US
dc.subjectสตาร์ชลูกเดือยen_US
dc.subjectฟิล์มen_US
dc.subjectสมบัติด้านกายภาพen_US
dc.subjectสมบัติเชิงกลen_US
dc.subjectสมบัติเชิงโครงสร้างen_US
dc.subjectAdlay flouren_US
dc.subjectAdlaystarchen_US
dc.titleอิทธิพลของอุณหภูมิและตัวทำละลายที่ใช้ในการขึ้นรูปต่อสมบัติ ของฟิล์มจากแป้งและสตาร์ชลูกเดือยen_US
dc.titleEffect of Casting Temperatures and Solvents on Adlay Flour and Starch Film Propertiesen_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record