Search
Now showing items 1-10 of 10
ประสิทธิภาพของระบบกรองทรายแบบประยุกต์เพื่อควบคุมคุณภาพน้ำในระบบเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำแบบหมุนเวียนEfficiency of applied sand filtration to control water quality in recirculating aquaculture system
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การพัฒนาคอนกรีตผสมเส้นใยธรรมชาติจากวัสดุเศษเหลือของอุตสาหกรรมปาล์มน้ำมันเพื่อการผลิตกระถางต้นไม้Development of concrete mixtures natural fiber from Palm oil industry by product for flowerpot production
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การศึกษาประสิทธิภาพของแท่งเพาะชำจากวัสดุเหลือใช้อินทรีย์ที่มีการผสมปุ๋ยมูลไส้เดือนEfficiency of potting media from organic wastes mixed with vermicompost
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
การออกแบบกระบวนการรีไซเคิลเปลือกปูเพื่อผลิตปุ๋ยชีวภาพอัดเม็ดในระดับอุตสาหกรรมในครัวเรือนและวิสาหกิจชุมชนDesign of waste crab shell recycling process for biofertilizer pellets production in cottage industry and small and micro community enterprise (SMCE)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
แนวทางการพัฒนาระบบบำบัดน้ำเสียและการควบคุมด้วยระบบติดตามตรวจสอบคุณภาพน้ำออนไลน์สำหรับระบบน้ำหมุนเวียน ในการเพาะเลี้ยงกุ้งทะเลGuideline for development wastewater treatment and control by on-line water quality monitoring system for reclaim water in marine shrimp culture
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)
ประสิทธิภาพของระบบกรองทรายแบบประยุกต์เพื่อควบคุมคุณภาพน้ำในระบบเพาะเลี้ยงสัตว์น้าแบบหมุนเวียน
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
กระถางเพาะชำจากกากกาแฟ ปูนขาวจากเปลือกหอย และขี้เลื่อยไม้ยางพาราPlant pots from co-production of spent coffee grounds shell lime and rubber wood sawdust
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การใช้ Lactobacillus casei เพื่อเร่งกระบวนการหมักปุ๋ยน้ำหมักจากเศษปลาทะเลเหลือทิ้ง และประสิทธิภาพของปุ๋ยน้ำหมักต่อการเจริญเติบโตของต้นข้าวพื้นเมืองThe use of Lactobacillus casei to accelerate the compostion process from leftover marine fish waste and the efficiency of bio-extract on the growth of rice
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)
ประสิทธิภาพของสารลดแรงตึงผิวชีวภาพที่ได้จากการหมักเปลือกส้มโอในการยับยั้งแบคทีเรียThe Potential of Biosurfactant from Pomelo peel fermentation for bacterinl inhibition
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)