ผลของสารเคมีที่มีต่อคุณสมบัติของผงน้ำอ้อยในการผลิตแบบดั้งเดิม
Effects of Chemical Substances on Properties of Sugarcane Juice Powder Produced from the Traditional Method
dc.contributor.author | Nutthaya Srisuvor | ณัฐธญาณ์ ศรีสุวอ | en_US |
dc.contributor.author | Maliwan Kitchaicharoen | มลิวรรณ์ กิจชัยเจริญ | en_US |
dc.contributor.author | Natwalinkhol Settapramote | ณัฐวลิณคล เศรษฐปราโมทย์ | en_US |
dc.contributor.author | Suphat Taivejchasart | สุพัฒน์ ใต้เวชศาสตร์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2020-09-28T03:42:39Z | |
dc.date.available | 2020-09-28T03:42:39Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.issn | 2673-0197 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1185 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | สารเคมี | en_US |
dc.subject | คุณสมบัติ | en_US |
dc.subject | ผงน้ำอ้อย | en_US |
dc.subject | การผลิตแบบดั้งเดิม | en_US |
dc.subject | chemical substances | en_US |
dc.subject | properties | en_US |
dc.title | ผลของสารเคมีที่มีต่อคุณสมบัติของผงน้ำอ้อยในการผลิตแบบดั้งเดิม | en_US |
dc.title | Effects of Chemical Substances on Properties of Sugarcane Juice Powder Produced from the Traditional Method | en_US |
dc.type | Research Article | en_US |