Show simple item record

Effects of Chemical Substances on Properties of Sugarcane Juice Powder Produced from the Traditional Method

dc.contributor.authorNutthaya Srisuvor | ณัฐธญาณ์ ศรีสุวอen_US
dc.contributor.authorMaliwan Kitchaicharoen | มลิวรรณ์ กิจชัยเจริญen_US
dc.contributor.authorNatwalinkhol Settapramote | ณัฐวลิณคล เศรษฐปราโมทย์en_US
dc.contributor.authorSuphat Taivejchasart | สุพัฒน์ ใต้เวชศาสตร์en_US
dc.date.accessioned2020-09-28T03:42:39Z
dc.date.available2020-09-28T03:42:39Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1185
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสารเคมีen_US
dc.subjectคุณสมบัติen_US
dc.subjectผงน้ำอ้อยen_US
dc.subjectการผลิตแบบดั้งเดิมen_US
dc.subjectchemical substancesen_US
dc.subjectpropertiesen_US
dc.titleผลของสารเคมีที่มีต่อคุณสมบัติของผงน้ำอ้อยในการผลิตแบบดั้งเดิมen_US
dc.titleEffects of Chemical Substances on Properties of Sugarcane Juice Powder Produced from the Traditional Methoden_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record