Show simple item record

The Effects of Using DHA-rich Supplements from Different Sources in Microalgal Diets on the Nursery Culture of the Juvenile Oyster, Crassostrea belcheri (Sowerby, 1871)

dc.contributor.authorSuwat Tanyaros | สุวัจน์ ธัญรสen_US
dc.contributor.authorJaran Boonrong | จรัญ บุญรงค์en_US
dc.contributor.authorWoraporn Tarangkoon | วรพร ธารางกูรen_US
dc.date.accessioned2020-10-05T03:08:44Z
dc.date.available2020-10-05T03:08:44Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1190
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectกรดไขมันชนิดไม่อิ่มตัวสูงen_US
dc.subjectน้ำมันปลาทูน่าen_US
dc.subjectการเจริญเติบโตรายวันen_US
dc.subjectหอยนางรมพันธุ์ตะโกรมกรามขาวen_US
dc.subjectสาหร่ายขาวen_US
dc.subjectHUFAsen_US
dc.subjectSchizochytrium limacinumen_US
dc.titleผลของการเสริม DHA จากแหล่งต่างๆ ในสาหร่ายเซลล์เดียวต่อการ อนุบาลลูกหอยนางรมพันธุ์ตะโกรมกรามขาว Crassostrea belcheri (Sowerby, 1871) ระยะวัยรุ่นen_US
dc.titleThe Effects of Using DHA-rich Supplements from Different Sources in Microalgal Diets on the Nursery Culture of the Juvenile Oyster, Crassostrea belcheri (Sowerby, 1871)en_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record