Search
Now showing items 1-10 of 16
การทดลองใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันหมัก เพื่อลดต้นทุนค่าอาหารสำหรับการเลี้ยงปลากะพงขาวThe Experiment on Fermented Palm Kernel Cake to Diet Cost Reduction for Seabass (Lates calcarifer) Culture
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
เปรียบเทียบสมบัติทางเคมี กายภาพ และสารอาหารของข้าวกล้องและข้าวนึ่งสังข์หยดที่ปลูกต่างพื้นที่Comparision the physicochemical properties and nutrients of Sangyod brown rice and parboiled rice in different growing areas
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
แนวทางการลดต้นทุนโดยใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันที่ผ่านกระบวนการหมักด้วย EM ทดแทนกากถั่วเหลืองในอาหารปลาทับทิมGuideline for cost reduction of using on palm kernel meal fermented with EM for soybean meal replacement in Red Tilapia (Oreochromis sp.) diet
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
ผลของกระบวนการผลิต สภาวะการเก็บรักษา และการบรรจุต่อการเกิดฮีสตามีนในปลาสีเสียดเค็มProcessing, storage condition and product packaging on histamine formation on dried salted Slender queen fish (Scomberoides Iysan)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)
การสกัดและคุณสมบัติของพอลิแซ็กคาไรด์จาก สาหร่ายผมนาง สาหร่ายผักกาดทะเล และสาหร่ายขนนกExtraction and Characterization of Polysaccharides from Gracilaria fisheri, Ulva rigida and Caulerpa racemosa
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2010)
การประยุกต์ใช้สาหร่ายสีแดงน้้าจืดเป็นสารเร่งสีปลาทองApplication of Freshwater Red Alga, Caloglossa beccarii DeToni on Color Enhancement in Goldfish, Carassius auratus Linnaeus
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
ระยะเวลาการเก็บรักษาข้าวเปลือก ต่อปริมาณไขมัน โปรตีน และสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพในข้าวเก่าทับทิมชุมแพStorage times of stale Tub Tim Chumphae paddy rices to protein, fat content and bioactive compounds
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)
การใช้ไคโตซานจากแกนหมึกร่วมกับน้ำนึ่งปลาแมคเคอเรลเป็นสารเสริมการเจริญเติบโตในกุ้งทะเลเศรษฐกิจUsing of Squid Pen Chitosan and Mackerel Condensate Liquid for Growth substance in Economic Sea Shrimps
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2019)