Show simple item record

Effect of Blanching on the Phenolic Content and Antioxidant Capacities of Some Southern Thai Indigenous Vegetables

dc.contributor.authorDonrudee Pichairat | ดลฤดี พิชัยรัตน์en_US
dc.contributor.authorNopparat Mahea | นพรัตน์ มะเหen_US
dc.date.accessioned2020-10-08T02:25:57Z
dc.date.available2020-10-08T02:25:57Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1223
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectกะทกรกen_US
dc.subjectผักเหมียงen_US
dc.subjectผักหนามen_US
dc.subjectเม่าไข่ปลาen_US
dc.subjectเหรียงen_US
dc.subjectสารประกอบฟีนอลิกen_US
dc.subjectสารต้านปฏิกิริยาออกซิเดชันen_US
dc.subjectPassiflora foetida Linn.en_US
dc.subjectGnetum gnemon Linn. Var. tenerum Markgren_US
dc.titleผลของการลวกต่อปริมาณสารประกอบฟีนอลิกและ สมบัติการต้านปฏิกิริยาออกซิเดชันของผักพื้นบ้านภาคใต้บางชนิดen_US
dc.titleEffect of Blanching on the Phenolic Content and Antioxidant Capacities of Some Southern Thai Indigenous Vegetablesen_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record