Show simple item record

Microorganisms and Aflatoxin in Food Sold in Trang Province

dc.contributor.authorChakhriya Chalad | ชาคริยา ฉลาดen_US
dc.contributor.authorSunanta Khongsai | สุนันทา ข้องสายen_US
dc.date.accessioned2020-10-15T04:47:01Z
dc.date.available2020-10-15T04:47:01Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.issn2673-0197
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1251
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectจุลินทรีย์en_US
dc.subjectอะฟลาทอกซินen_US
dc.subjectอีไลซ่าen_US
dc.subjectmicroorganismen_US
dc.subjectaflatoxinen_US
dc.subjectELISAen_US
dc.titleจุลินทรีย์และสารพิษอะฟลาทอกซินในอาหารที่จำหน่ายในจังหวัดตรังen_US
dc.titleMicroorganisms and Aflatoxin in Food Sold in Trang Provinceen_US
dc.typeResearch Articleen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record