Search
Now showing items 1-10 of 83
การพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์และยืดอายุการเก็บรักษาเครื่องแกงปักต์ใต้ เพื่อยกระดับมาตรฐานผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรมท้องถิ่น : กรณีศึกษา เคื่องแกงคั่วกลิ้งและเครื่องแกงส้มProducts Quality development and shelf life extension of Southern Curry Paste for improvement of Local Industry Product Standard : Case study of Roast Curry Paste and Sour Curry paste
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2008)
การศึกษาเกี่ยวกับสถานะการณ์การทำประมงชายฝั่งในปัจจุบัน และศึกษาแนวทางในการพัฒนาเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำชายฝั่งของชาวประมงในท้องถิ่น จังหวัดตรังStudy of situation on local fishery and a tendency to development in coastal aquaculture for local fisherman, Trang province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2009)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวที่มีส่วนผสมของแป้งสาคูและเนื้อปลาทูน่าDevelopment of Snack Food Product from Sago Starch and Tuna meat
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2004)
การใช้โปรตีนจากถั่วเหลืองเพื่อทดแทนเนื้อปลาในการผลิตลูกชิ้นปลาSubstitution of Fish meat with Real Soya in Fish ball
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2003)
การทดลองใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันเป็นส่วนผสมในอาหารที่มีระดับพลังงานที่ย่อยได้ในอาหารต่างกันต่อการเจริญเติบโตและอัตราการรอดตายของกุ้งขาวแวนนาไมThe experiment on food and various contain of palm kernel cake as feed containing digestible energy levels on growth and survival rate of white leg shrimp (Litopenaeus vannamei)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2009)
ผลของอุณหภูมิและสารอาหารที่มีผลต่อการเจริญเติบโตของสาหร่าย Chlorella sp. ในห้องปฏิบัติการและกลางแจ้งEffects of temperature and nutrient on the growth rate of Chlorella sp. in laboratory and outdoor
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2008)
เปรียบเทียบการเจริญเติบโต อัตรารอดตายและอัตราการแลกเนื้อของกุ้งกุลาดำที่เลี้ยงด้วยอาหารผสมบอระเพ็ดและขมิ้นชันA Comparative of the Growth, Survival and Feed Conversion Rate in Giant Tiger Prawn (Penaeus monodon Fabricius) with two differrent feedings Tinospora crispa and Curcuma longa
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2003)
คุณภาพทางจุลชีววิทยาของอาหารปรุงสำเร็จในคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการประมง มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย วิทยาเขตตรังA study on the microbiological quality of food at the faculty of science and fisheries technology, Rajamangala University of Technology Srivijaya, Trang province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2008)