Search
Now showing items 1-10 of 298
การพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์และยืดอายุการเก็บรักษาเครื่องแกงปักต์ใต้ เพื่อยกระดับมาตรฐานผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรมท้องถิ่น : กรณีศึกษา เคื่องแกงคั่วกลิ้งและเครื่องแกงส้มProducts Quality development and shelf life extension of Southern Curry Paste for improvement of Local Industry Product Standard : Case study of Roast Curry Paste and Sour Curry paste
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2008)
การศึกษาเกี่ยวกับสถานะการณ์การทำประมงชายฝั่งในปัจจุบัน และศึกษาแนวทางในการพัฒนาเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำชายฝั่งของชาวประมงในท้องถิ่น จังหวัดตรังStudy of situation on local fishery and a tendency to development in coastal aquaculture for local fisherman, Trang province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2009)
การประเมินคุณภาพสิ่งแวดล้อมเพื่อการจัดการทรัพยากรฟาร์มเพาะเลี้ยงสัตว์น้ำ อำเภอสิเกา จังหวัดตรังEnvironmental Assessment for Aquaculture Farm Resources Management of Sikao District, Trang Province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวที่มีส่วนผสมของแป้งสาคูและเนื้อปลาทูน่าDevelopment of Snack Food Product from Sago Starch and Tuna meat
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2004)
การใช้โปรตีนจากถั่วเหลืองเพื่อทดแทนเนื้อปลาในการผลิตลูกชิ้นปลาSubstitution of Fish meat with Real Soya in Fish ball
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2003)
การทดลองใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันเป็นส่วนผสมในอาหารที่มีระดับพลังงานที่ย่อยได้ในอาหารต่างกันต่อการเจริญเติบโตและอัตราการรอดตายของกุ้งขาวแวนนาไมThe experiment on food and various contain of palm kernel cake as feed containing digestible energy levels on growth and survival rate of white leg shrimp (Litopenaeus vannamei)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2009)
การใช้สมุนไพรในการควบคุมตัวอ่อนของแมลงวันบ้าน (Musca domestica Linnaeus) และยับยั้งแบคทีเรียที่ก่อโรคในระบบ ทางเดินอาหาร ในการพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์อาหารสัตว์น้าพื้นบ้านUses of Herbal Plants in the Control of House Fly Larva (Musca domestica Linnaeus) and Inhibition of Microbial for the Quality of Aquatic Food Products.
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
การประเมินการเปลี่ยนแปลงของธาตุอาหารตามฤดูกาลและอัตราการไหลลงทะเลในบริเวณปากแม่น้ำตรัง จังหวัดตรังSeasonal variation and loading rate determination on distribution of nutrient at the Trang estuary Trang province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2013)