Search
Now showing items 1-7 of 7
การทดลองใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันเป็นส่วนผสมในอาหารที่มีระดับพลังงานที่ย่อยได้ในอาหารต่างกันต่อการเจริญเติบโตและอัตราการรอดตายของกุ้งขาวแวนนาไมThe experiment on food and various contain of palm kernel cake as feed containing digestible energy levels on growth and survival rate of white leg shrimp (Litopenaeus vannamei)
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2009)
ผลของการเสริมกากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันในอาหารกุ้งก้ามกรามThe effects of palm kernel cake supplementation in giant freshwater Prawn (Macrobrachium rosenbergii) diets
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2011)
การประยุกต์ใช้สาหร่าย Nostoc commune ที่ผ่านการดัดแปลงโครงสร้างเป็นวัตถุดิบในอาหารปลาทับทิมThe application of cyanobacteria, Nostoc commune structural modified for material in Oreochromis sp. pellet diets
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
เปรียบเทียบสมบัติทางเคมี กายภาพ และสารอาหารของข้าวกล้องและข้าวนึ่งสังข์หยดที่ปลูกต่างพื้นที่Comparision the physicochemical properties and nutrients of Sangyod brown rice and parboiled rice in different growing areas
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
แนวทางการลดต้นทุนโดยใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันที่ผ่านกระบวนการหมักด้วย EM ทดแทนกากถั่วเหลืองในอาหารปลาทับทิมGuideline for cost reduction of using on palm kernel meal fermented with EM for soybean meal replacement in Red Tilapia (Oreochromis sp.) diet
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)
การเลี้ยงปลาดุกลูกผสมในสวนยางพาราเป็นอาชีพเสริมด้วยอาหารลดต้นทุนของกลุ่มวิสาหกิจชุมชนกลุ่มเกษตรกรทำนาตะโหมด จังหวัดพัทลุงHybrid Catfish Culture in Rubber Tree Garden for Supplementary Occupation with Reduction Feed by Tamot Community, Patthalung
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2018)