Show simple item record

The efficiency of synthesized selenium oxide (SeO 2)-doped titanium dioxide (Tio 2) in inhibition of Escherichia coli growth and prolonging of fresh vegetables and fruits

dc.contributor.authorMahamasuhaimi Masac | มาหามะสูไฮมี มะแซen_US
dc.contributor.authorWitthaya Sirikun | วิทยา ศิริคุณen_US
dc.contributor.authorJaturong Sukonta | จตุรงค์ สุคนธาen_US
dc.contributor.authorPatrapong Ramjan | ภัทรพงศ์ รามจันทร์en_US
dc.date.accessioned2020-11-14T03:49:53Z
dc.date.available2020-11-14T03:49:53Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1521
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectพลาสติกเคลือบen_US
dc.subjectไทเทเนียมไดออกไซด์en_US
dc.subjectซีลีเนียมen_US
dc.subjectการเก็บรักษาen_US
dc.titleประสิทธิภาพของสารสังเคราะห์ไทเทเนียมไดออกไซด์เจือซีลีเนียมในการยับยั้งเชื้อ Eseherichia coli และยืดอายุการเก็บรักษาผักและผลไม้en_US
dc.titleThe efficiency of synthesized selenium oxide (SeO 2)-doped titanium dioxide (Tio 2) in inhibition of Escherichia coli growth and prolonging of fresh vegetables and fruitsen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record