Show simple item record

The effect of using soybeen products and low-fat cheese in fruit cake

dc.contributor.authorPongthep Kertnat | พงษ์เทพ เกิดเนตรen_US
dc.contributor.authorPanyarad Luekhajon | ปัญญรัศม์ ลือขจรen_US
dc.date.accessioned2020-11-16T09:25:29Z
dc.date.available2020-11-16T09:25:29Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1545
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectน้ำนมถั่วเหลืองen_US
dc.subjectแป้งถั่วเหลืองen_US
dc.subjectเค้กผลไม้en_US
dc.subjectเค้กen_US
dc.titleการศึกษาผลของการใช้ผลิตภัณฑ์ถั่วเหลืองและเนยไขมันต่ำในเค้กผลไม้en_US
dc.titleThe effect of using soybeen products and low-fat cheese in fruit cakeen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

  • Research Project [33]
    ปริญญานิพนธ์ (อนุญาติเฉพาะผู้ที่เข้าสู่ระบบเท่านั้น)

Show simple item record