Search
Now showing items 1-4 of 4
การวิจัยเชิงปฏิบัติการแบบมีส่วนร่วมในการฟื้นฟูทรัพยากรชายฝั่งของเกาะสุกร จังหวัดตรัง นำไปสู่ความยั่งยืนParticipatory Action Research for Coastal Resources Restoration of Koh Sukorn,Trang Province towards Sustainability
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)
การใช้ Lactobacillus casei เพื่อเร่งกระบวนการหมักปุ๋ยน้ำหมักจากเศษปลาทะเลเหลือทิ้ง และประสิทธิภาพของปุ๋ยน้ำหมักต่อการเจริญเติบโตของต้นข้าวพื้นเมืองThe use of Lactobacillus casei to accelerate the compostion process from leftover marine fish waste and the efficiency of bio-extract on the growth of rice
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)
การวิจัยเชิงปฏิบัติการแบบมีส่วนร่วมในการฟื้นฟูทรัพยากรชายฝั่งของเกาะสุกร จังหวัดตรัง นำไปสู่ความยั่งยืนParticipatory action research for coastal resources restoration of Koh Sukorn, Trang province towards sustainability
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)
สภาวะที่เหมาะสมของการอบแห้งสาหร่ายพวงองุ่น (Caulerpa Lentillifera) ด้วยตู้อบลมร้อน (Hot Air Oven)Optimal Condition of Sea Grapes (Caulerpa Lentillifera) Drying Using Hot Air Oven
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2020)