Search
Now showing items 1-10 of 40
การพัฒนาคุณภาพผลิตภัณฑ์และยืดอายุการเก็บรักษาเครื่องแกงปักต์ใต้ เพื่อยกระดับมาตรฐานผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรมท้องถิ่น : กรณีศึกษา เคื่องแกงคั่วกลิ้งและเครื่องแกงส้มProducts Quality development and shelf life extension of Southern Curry Paste for improvement of Local Industry Product Standard : Case study of Roast Curry Paste and Sour Curry paste
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2008)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวที่มีส่วนผสมของแป้งสาคูและเนื้อปลาทูน่าDevelopment of Snack Food Product from Sago Starch and Tuna meat
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2004)
การใช้โปรตีนจากถั่วเหลืองเพื่อทดแทนเนื้อปลาในการผลิตลูกชิ้นปลาSubstitution of Fish meat with Real Soya in Fish ball
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2003)
คุณภาพทางจุลชีววิทยาของอาหารปรุงสำเร็จในคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการประมง มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย วิทยาเขตตรังA study on the microbiological quality of food at the faculty of science and fisheries technology, Rajamangala University of Technology Srivijaya, Trang province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2008)
การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารจากสัตว์น้ำที่มีมูลค่าต่ำDevelopment of fishery products from low value fish : processing, packaging and shelf life
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2006)
การเตรียมกล้าเชื้อผงสำหรับการผลิตปลาส้มPreparation of Powder Inoculum for Ferment Fish Som Production
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2000)
การใช้สาหร่ายสไปรูไลนาทดแทนปลาป่นในอาหารปลาดุกพันธุ์ผสมFish meal replacement with spirulina in hybird catfish diet
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2007)
ศึกษาสภาพการบรรจุที่เหมาะสมต่อการเก็บรักษาผลิตภัณฑ์ปลาเค็มที่ผลิตในจังหวัดตรังStudy of Appropriate Packaging for Keeping Dried Salted Fish Produced in Trang Province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2004)