Search
Now showing items 1-4 of 4
การทดลองใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันหมัก เพื่อลดต้นทุนค่าอาหารสำหรับการเลี้ยงปลากะพงขาวThe Experiment on Fermented Palm Kernel Cake to Diet Cost Reduction for Seabass (Lates calcarifer) Culture
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2016)
การใช้น้ำหมักโปรตีนชีวภาพในอาหารปลาดุกลูกผสมUtilization of bio-fermented liquid protein in hybrid Catfish (Clarias macrocephalus x C.gariepinus) feed
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2012)
การใช้สาหร่ายสไปรูไลนาทดแทนปลาป่นในอาหารปลาดุกพันธุ์ผสมFish meal replacement with spirulina in hybird catfish diet
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2007)
การทดแทนถั่วเหลืองป่นด้วยสาหร่ายไมโคร สปอราในอาหารปลากะพงขาว
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2017)