Search
Now showing items 1-4 of 4
การพัฒนาเครื่องแปรรูปข้าวเกรียบปลาสด (กรือโป๊ะ) ของกลุ่มสินค้า OTOP จังหวัดปัตตานีDevelopment of Processing Fresh Fish-Crakers (Kerapok) machine on OTOP Product of Patthni Province
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
การพัฒนาคุณภาพการย้อมสีผ้าไหมพุมเรียงจากสีธรรมชาติตามภูมิปัญญาท้องถิ่นในพื้นที่ภาคใต้Development of Local Wisdom Poomriang Silk Dyed with Multifunctional Plant Extracts in South of Thailand
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)
ประสิทธิภาพของสารสังเคราะห์ไทเทเนียมไดออกไซด์เจือซีลีเนียมในการยับยั้งเชื้อ Eseherichia coli และยืดอายุการเก็บรักษาผักและผลไม้The efficiency of synthesized selenium oxide (SeO 2)-doped titanium dioxide (Tio 2) in inhibition of Escherichia coli growth and prolonging of fresh vegetables and fruits
(Rajamangala University of Technology Srivijaya, 2015)