การประยุกต่ใช้สารสกัดสมุนไพรในการยับยั้งยีสต์ในผักกาดดอง
The Potential Application of Herbal Extract as Inhibited Yeast in Pickle Leafy
dc.contributor.author | Warawood Duangsiri | วราวุฒิ ดวงศิริ | en_US |
dc.contributor.author | Dowrin Sukkasem | ดาวริน สุขเกษม | en_US |
dc.date.accessioned | 2020-12-25T07:11:24Z | |
dc.date.available | 2020-12-25T07:11:24Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1838 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | การประยุกต์ใช้ | en_US |
dc.subject | สารสกัดสมุนไพร | en_US |
dc.subject | การยับยั้งยีสต์ในผักกาดดอง | en_US |
dc.subject | ผักกาดดอง | en_US |
dc.subject | ยีสต์ | en_US |
dc.title | การประยุกต่ใช้สารสกัดสมุนไพรในการยับยั้งยีสต์ในผักกาดดอง | en_US |
dc.title | The Potential Application of Herbal Extract as Inhibited Yeast in Pickle Leafy | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [106]
รายงานการวิจัย