Show simple item record

Desired characteristics of Nutrition and Dietitics trainees as perspectives by business organizations

dc.contributor.authorSiriwan Preuttiwilai | ศิริวัลย์ พฤฒิวิลัยen_US
dc.contributor.authorJiraporn Tantipongarpa | จิราภรณ์ ตันติพงศ์อาภาen_US
dc.contributor.authorJiraporn Srisaya | จิราพร ศรีสายะen_US
dc.date.accessioned2021-01-05T14:09:31Z
dc.date.available2021-01-05T14:09:31Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1901
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectคุณลักษณะที่พึงประสงค์en_US
dc.subjectสถานประกอบการen_US
dc.subjectนักศึกษาฝึกงานen_US
dc.titleคุณลักษณะที่พึงประสงค์ของนักศึกษาฝึกงาน เอกโภชนาการและการกำหนดอาหารตามความต้องการของสถานประกอบการen_US
dc.titleDesired characteristics of Nutrition and Dietitics trainees as perspectives by business organizationsen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

  • Research Project [33]
    ปริญญานิพนธ์ (อนุญาติเฉพาะผู้ที่เข้าสู่ระบบเท่านั้น)

Show simple item record