Show simple item record

Comparison of mathematical thin layer drying model suitable for fishmeal

dc.contributor.authorWasan Jeentada | วสันต์ จีนธาดาen_US
dc.contributor.authorThossaporn Chankrachang | ทศพร จันทร์กระจ่างen_US
dc.contributor.authorChalerm Sirirak | เฉลิม ศิริรักษ์en_US
dc.date.accessioned2021-01-13T09:33:57Z
dc.date.available2021-01-13T09:33:57Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1968
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectแบบจำลองทางคณิตศาสตร์en_US
dc.subjectคณิตศาสตร์en_US
dc.subjectอัตราความชื้นen_US
dc.subjectปลาป่นen_US
dc.subjectการอบแห้งen_US
dc.titleการเปรียบเทียบแบบจำลองทางคณิตศาสตร์อบแห้งชั้นบางที่เหมาะสำหรับปลาป่นen_US
dc.titleComparison of mathematical thin layer drying model suitable for fishmealen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record