Show simple item record

Substitution of Fish meat with Real Soya in Fish ball

dc.contributor.authorSupraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดชen_US
dc.date.accessioned2021-01-13T11:40:41Z
dc.date.available2021-01-13T11:40:41Z
dc.date.issued2003
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1975
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectลูกชิ้นปลาen_US
dc.subjectอาหารแปรรูปen_US
dc.subjectการแปรรูปอาหารen_US
dc.subjectโปรตีนถั่วเหลืองen_US
dc.titleการใช้โปรตีนจากถั่วเหลืองเพื่อทดแทนเนื้อปลาในการผลิตลูกชิ้นปลาen_US
dc.titleSubstitution of Fish meat with Real Soya in Fish ballen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record