Show simple item record

Development of Snack Food Product from Sago Starch and Tuna meat

dc.contributor.authorSupraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดชen_US
dc.contributor.authorNopparat Mahae | นพรัตน์ มะแหen_US
dc.date.accessioned2021-01-13T11:50:27Z
dc.date.available2021-01-13T11:50:27Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1976
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์en_US
dc.subjectอาหารขบเคี้ยวen_US
dc.subjectแป้งสาคูen_US
dc.subjectปลาทูน่าen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารขบเคี้ยวที่มีส่วนผสมของแป้งสาคูและเนื้อปลาทูน่าen_US
dc.titleDevelopment of Snack Food Product from Sago Starch and Tuna meaten_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record