Show simple item record

Selection of Pediococcus spp. isolated from Southern traditional fermented foods for the treatment of foodborne bacterial pathogens

dc.contributor.authorChakhriya Chalad | ชาคริยา ฉลาดen_US
dc.date.accessioned2021-01-13T12:10:28Z
dc.date.available2021-01-13T12:10:28Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1978
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectอาหารหมักen_US
dc.subjectอาหารพื้นบ้านen_US
dc.subjectภาคใต้en_US
dc.subjectโรคติดต่อทางอาหารen_US
dc.subjectแบคทีเรียen_US
dc.subjectPediococcus spp.en_US
dc.titleการคัดเลือกเชื้อ Pediococcus spp. ที่แยกจากอาหารหมักพื้นบ้านภาคใต้ในการยับยั้งแบคทีเรียก่อโรคติดต่อทางอาหารen_US
dc.titleSelection of Pediococcus spp. isolated from Southern traditional fermented foods for the treatment of foodborne bacterial pathogensen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record