Show simple item record

The experiment on food and various contain of palm kernel cake as feed containing digestible energy levels on growth and survival rate of white leg shrimp (Litopenaeus vannamei)

dc.contributor.authorWatthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorJessada Ishao | เจษฎา อิสเหาะen_US
dc.date.accessioned2021-01-13T12:22:22Z
dc.date.available2021-01-13T12:22:22Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1979
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectปาล์มน้ำมันen_US
dc.subjectการเจริญเติบโตen_US
dc.subjectกุ้งขาวแวนนาไมen_US
dc.subjectอาหารกุ้งen_US
dc.subjectพลังงานที่ย่อยได้ในอาหารen_US
dc.titleการทดลองใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันเป็นส่วนผสมในอาหารที่มีระดับพลังงานที่ย่อยได้ในอาหารต่างกันต่อการเจริญเติบโตและอัตราการรอดตายของกุ้งขาวแวนนาไมen_US
dc.titleThe experiment on food and various contain of palm kernel cake as feed containing digestible energy levels on growth and survival rate of white leg shrimp (Litopenaeus vannamei)en_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record