สัดส่วนเศษปลาหมักผงที่เหมาะสมในการทดแทนปลาป่นและกากถั่วเหลืองในอาหารปลานิลแดง
Appropriate proportion of fermented fish-offal powder for fish meal and soybean cake replacement in Read Tilapia feed
dc.contributor.author | Worawut Koedprang | วรวุฒิ เกิดปราง | en_US |
dc.contributor.author | Preeda Phumee | ปรีดา ภูมี | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-01-14T02:34:35Z | |
dc.date.available | 2021-01-14T02:34:35Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1992 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | เศษปลาหมัก | en_US |
dc.subject | ปลาป่น | en_US |
dc.subject | อาหารปลานิลแดง | en_US |
dc.subject | ปลานิลแดง | en_US |
dc.title | สัดส่วนเศษปลาหมักผงที่เหมาะสมในการทดแทนปลาป่นและกากถั่วเหลืองในอาหารปลานิลแดง | en_US |
dc.title | Appropriate proportion of fermented fish-offal powder for fish meal and soybean cake replacement in Read Tilapia feed | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [130]
รายงานการวิจัย