Show simple item record

The Experiment on Fermented Palm Kernel Cake to Diet Cost Reduction for Seabass (Lates calcarifer) Culture

dc.contributor.authorWattana Wattanakul | วัฒนา วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorJesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะen_US
dc.date.accessioned2021-01-14T02:47:52Z
dc.date.available2021-01-14T02:47:52Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1993
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectกากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้้ามันen_US
dc.subjectการหมักen_US
dc.subjectอาหารสัตว์en_US
dc.subjectอาหารปลาen_US
dc.subjectปลากะพงขาวen_US
dc.titleการทดลองใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันหมัก เพื่อลดต้นทุนค่าอาหารสำหรับการเลี้ยงปลากะพงขาวen_US
dc.titleThe Experiment on Fermented Palm Kernel Cake to Diet Cost Reduction for Seabass (Lates calcarifer) Cultureen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record