Show simple item record

Comparision the physicochemical properties and nutrients of Sangyod brown rice and parboiled rice in different growing areas

dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorWatthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุลen_US
dc.date.accessioned2021-01-14T03:36:42Z
dc.date.available2021-01-14T03:36:42Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1996
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectสมบัติทางเคมี-กายภาพen_US
dc.subjectสารอาหารen_US
dc.subjectข้าวนึ่งen_US
dc.subjectข้าวสังข์หยดen_US
dc.titleเปรียบเทียบสมบัติทางเคมี กายภาพ และสารอาหารของข้าวกล้องและข้าวนึ่งสังข์หยดที่ปลูกต่างพื้นที่en_US
dc.titleComparision the physicochemical properties and nutrients of Sangyod brown rice and parboiled rice in different growing areasen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record