การผลิตชีวมวลและสภาวะที่เหมาะสมในการสกัดสารสีแอสต้าแซนทีนของ Phaffia rhodozyma TISTR 5730 โดยใช้เครื่อง Supercritical Fluid Extraction ในน้ำทิ้งโรงงานผลิตขนมจีนเพื่อการประยุกต์ใช้ในอาหารสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์เวชสำอาง
Biomass production and optimal conditions for extracting pigments astaxanthin of Phaffia rhodozyma TISTR 5730 by Supercritical Fluid Extraction in wastewater to produce noodles. for applications in the aquaculture food and cosmetics
dc.contributor.author | Chutinut Sujarit | ชุตินุช สุจริต | en_US |
dc.contributor.author | Waigoon Rittirut | ไวกูณฐ์ ฤทธิรุฒม์ | en_US |
dc.contributor.author | Doungporn Amornlerdpison | ดวงพร อมรเลิศพิศาล | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-01-14T03:48:53Z | |
dc.date.available | 2021-01-14T03:48:53Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1997 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | แอสต้าแซนทีน | en_US |
dc.subject | น้ำมะพร้าว | en_US |
dc.subject | น้ำทิ้งโรงงานขนมจีน | en_US |
dc.subject | ของเสีย | en_US |
dc.title | การผลิตชีวมวลและสภาวะที่เหมาะสมในการสกัดสารสีแอสต้าแซนทีนของ Phaffia rhodozyma TISTR 5730 โดยใช้เครื่อง Supercritical Fluid Extraction ในน้ำทิ้งโรงงานผลิตขนมจีนเพื่อการประยุกต์ใช้ในอาหารสัตว์น้ำและผลิตภัณฑ์เวชสำอาง | en_US |
dc.title | Biomass production and optimal conditions for extracting pigments astaxanthin of Phaffia rhodozyma TISTR 5730 by Supercritical Fluid Extraction in wastewater to produce noodles. for applications in the aquaculture food and cosmetics | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [130]
รายงานการวิจัย