Show simple item record

The goat nurture development to halal food industry in Krabi Province

dc.contributor.authorWeerasak Tullayaporn | วีรศักดิ์ ตุลยาพรen_US
dc.contributor.authorWallapa Pattana | วัลลภา พัฒนาen_US
dc.contributor.authorPreechaya Chumsri | ปรีชญา ชุมศรีen_US
dc.date.accessioned2021-01-14T04:17:27Z
dc.date.available2021-01-14T04:17:27Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/1999
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectอาหารฮาลาลen_US
dc.subjectการเลี้ยงแพะen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมอาหารen_US
dc.subjectอาหารen_US
dc.titleการพัฒนาการเลี้ยงแพะสู่อุตสาหกรรมอาหารฮาลาลในจังหวัดกระบี่en_US
dc.titleThe goat nurture development to halal food industry in Krabi Provinceen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record