Show simple item record

A study on the microbiological quality of food at the faculty of science and fisheries technology, Rajamangala University of Technology Srivijaya, Trang province

dc.contributor.authorAmornrat Angajchariya | อมรรัตน์ อังอัจฉะริยะen_US
dc.date.accessioned2021-01-15T02:37:36Z
dc.date.available2021-01-15T02:37:36Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2004
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectจุลชีววิทยาen_US
dc.subjectอาหารปรุงสำเร็จen_US
dc.titleคุณภาพทางจุลชีววิทยาของอาหารปรุงสำเร็จในคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการประมง มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลศรีวิชัย วิทยาเขตตรังen_US
dc.titleA study on the microbiological quality of food at the faculty of science and fisheries technology, Rajamangala University of Technology Srivijaya, Trang provinceen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record