Show simple item record

Development of fishery products from low value fish : processing, packaging and shelf life

dc.contributor.authorSupraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดชen_US
dc.contributor.authorPisan Sriket | พิศาล ศรีเกตุen_US
dc.date.accessioned2021-01-15T02:45:42Z
dc.date.available2021-01-15T02:45:42Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2005
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectการพัฒนาผลิตภัณฑ์en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์อาหารen_US
dc.subjectสัตว์น้ำen_US
dc.subjectการเพิ่มมูลค่าen_US
dc.titleการพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารจากสัตว์น้ำที่มีมูลค่าต่ำen_US
dc.titleDevelopment of fishery products from low value fish : processing, packaging and shelf lifeen_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record