การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารจากสัตว์น้ำที่มีมูลค่าต่ำ
Development of fishery products from low value fish : processing, packaging and shelf life
dc.contributor.author | Supraewan Lohalaksanadech | สุแพรวพันธ์ โลหะลักษณาเดช | en_US |
dc.contributor.author | Pisan Sriket | พิศาล ศรีเกตุ | en_US |
dc.date.accessioned | 2021-01-15T02:45:42Z | |
dc.date.available | 2021-01-15T02:45:42Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.uri | https://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2005 | |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | Rajamangala University of Technology Srivijaya | en_US |
dc.subject | การพัฒนาผลิตภัณฑ์ | en_US |
dc.subject | ผลิตภัณฑ์อาหาร | en_US |
dc.subject | สัตว์น้ำ | en_US |
dc.subject | การเพิ่มมูลค่า | en_US |
dc.title | การพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารจากสัตว์น้ำที่มีมูลค่าต่ำ | en_US |
dc.title | Development of fishery products from low value fish : processing, packaging and shelf life | en_US |
dc.type | Research Reports | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Research Reports [130]
รายงานการวิจัย