Show simple item record

Guideline for cost reduction of using on palm kernel meal fermented with EM for soybean meal replacement in Red Tilapia (Oreochromis sp.) diet

dc.contributor.authorWatthana Watthakun | วัฒนา วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorUraiwan Wattanakul | อุไรวรรณ วัฒนกุลen_US
dc.contributor.authorJesada Ishaak | เจษฎา อิสเหาะen_US
dc.date.accessioned2021-01-15T07:57:41Z
dc.date.available2021-01-15T07:57:41Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttps://www.repository.rmutsv.ac.th/handle/123456789/2014
dc.language.isothen_US
dc.publisherRajamangala University of Technology Srivijayaen_US
dc.subjectกากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ามันen_US
dc.subjectการหมักen_US
dc.subjectอาหารปลาen_US
dc.subjectปลาทับทิมen_US
dc.titleแนวทางการลดต้นทุนโดยใช้กากเนื้อเมล็ดในปาล์มน้ำมันที่ผ่านกระบวนการหมักด้วย EM ทดแทนกากถั่วเหลืองในอาหารปลาทับทิมen_US
dc.titleGuideline for cost reduction of using on palm kernel meal fermented with EM for soybean meal replacement in Red Tilapia (Oreochromis sp.) dieten_US
dc.typeResearch Reportsen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record